Kristal LiNbO3


Rincian produk

Video

LiNbO3 Kristal gaduh unik elektro-optik, piezoelektrik, photoelastic sarta sipat optik nonlinier.Aranjeunna kuat birefringent.LiNbO3 dipaké dina duka kali frékuénsi laser, optik nonlinier, sél Pockels, osilator paramétrik optik, alat Q-switching pikeun lasers, alat acousto-optic sejen, switch optik pikeun frékuénsi gigahertz, jsb LiNbO3 kristal mangrupa bahan alus teuing pikeun pembuatan waveguides optik, jsb .
Biasana wafer LiNbO3 diindeks salaku cut X, cut Y atanapi Z cut kalayan struktur trigonal, éta ogé tiasa diindeks ku struktur héksagonal.Konversi tina sistem trigonal -indéks kana héksagonal salaku [u ' v ' w ' ] ---> [uvtw] dilaksanakeun ku rumus ieu:
X-cut (110) = (11-20) atawa (22-40) XRD 2theta nyaeta 36,56 atawa 77,73 derajat
Y-cut (010) = (10-10), (20-20) atawa (30-30) XRD 2theta nyaeta 20,86,42,46,65,83 derajat.
LiNbO3 sareng MgO: LN Pockels Cell gaduh transmisi anu luhur dina rentang panjang gelombang anu lega pisan ti 420 - 5200 nm.MgO:LiNbO3 EO Kristal gaduh sipat éléktro-optik anu sami sareng Kristal LiNbO3 tapi kalayan ambang karusakan anu langkung luhur.Ngeunaan MgO: Kristal LN, indéks réfraktif tina médium optik dirobah ku ayana sora, ieu disebut éfék acousto-optik nu bisa dipaké dina loba alat kaasup modulator optik, saklar q, deflectors, saringan, shifters frékuénsi sarta spéktrum. analis.LN EO Q-switch jeung MgO: LN EO Q-Switch dijieun ku Coupletech boga reliabiliti luhur jeung konversi luhur.