Kristal LiNbO3


Detil Produk

Pidéo

LiNbO3 Crystal ngagaduhan éléktronika-optik, piezoelektrik, pasipatan optik sareng nonlinear anu unik. Aranjeunna niatna birefringent. Éta dipaké dina dobel laserfrequency, élmu optik nonlinear, sél Pockels, osilator paramétrik optik, alat Q-switching pikeun laser, optik-optik optik séjén, saklar optik pikeun frékuénsi gigahertz, sareng sanésna mangrupikeun bahan anu saé pikeun pembuatan gelombang gelombang optik, jst. 
Biasana wafer LiNbO3 diindéks salaku X cut, Y cut atanapi Z cut sareng struktur trigonal, éta ogé tiasa diindeks ku struktur héksagonal. Konversi tina sistem trigonal -index kana héksagonal salaku [u 'v' w '] ---> [uvtw] dilakonan ku rumus ieu:
X-cut (110) = (11-20) atanapi (22-40) XRD 2 nyaéta 36,56 atanapi 77.73 derajat
Y-cut (010) = (10-10), (20-20) atanapi (30-30) XRD 2 nyaéta 20,86,42,46,65,83 derajat.
LiNbO3 sareng MgO: LN Pockels Cell ngagaduhan transmisi tinggi dina kisaran panjang gelombang anu lega pisan tina 420 - 5200 nm. MgO: LiNbO3 EO Crystal ngagaduhan sipat éléktronika-optik sami sareng LiNbO3 Crystal tapi ku ambang karusakan anu langkung luhur. Ngeunaan MgO: LN Crystal, indéks réfraktif médium optik dirobih ku ayana sora, ieu disebut pangaruh acousto-optik anu tiasa dianggo dina seueur alat kalebet modulator optik, saklar q, deflektor, saringan, shift frekuensi sareng spéktrum penganalisis. LN EO Q-switch sareng MgO: LN EO Q-Switch didamel ku Coupletech ngagaduhan reliabilitas anu langkung luhur sareng konvérsi anu langkung luhur.