Kakuatan luhur sareng téknologi laser énergi tinggi sareng seminar aplikasi

26 Séptémber 28th, 2021

Laser kakuatan tinggi dumasar kana kakuatan sareng épék tanaga na, nyumbang pisan kana kamekaran fisika, élmu matérial, élmu kahirupan, sicence énergi. Ogé ngadamel aplikasi anu lega dina file prosesi laser, manufaktur precision, deteksi laser, countermeasure optoelektronika sareng daérah sanés anu penting pikeun aplikasi énergi sareng kaamanan anu penting. Mangrupikeun salah sahiji arah pangwangunan téknologi paling panas di dunya ayeuna.

Dina raraga diajar sarat anu rinci ngeunaan kaamanan pertahanan nasional sareng status panilitian élmu canggih ti semikonduktor sareng téknologi laser solid state, CSOE (Tiongkok Tiongkok pikeun Téknik optik) bakal ngayakeun "Téknologi tinggi kakuatan laser sareng énergi tinggi sareng seminar aplikasi" di Changchun kota, Cina. dina tanggal 26-28 Séptémber 2021.

Konperénsi ieu bakalan fokus kana téknologi konci, prosesi aplikasi, prospek kahareup sareng sajabana semikonduktor kakuatan tinggi sareng laser kaayaan padet.

DIEN TECH bakal ngiringan seminar ieu sareng nampilkeun produk pangénggalna. Kami milarian ningali anjeun didieu!

432cb81728b32ffcc87644b772f9b2c
Pos waktos: Jul-02-2021