CIOP

Konperénsi taunan kalayan jejer komprehensif ngeunaan élmu élmu optik sareng fotonik, diawalan dina 2008 ku Chinese Laser Press, Shanghai Institute of Optics and Fine Mechanics, Chinese Academy of Élmu.

2021

Konperénsi Internasional ka-12 ngeunaan Élmu Optik sareng Photonics (CIOP2021) bakal dilaksanakeun 23-26 Juli 2021 di Xi'an, Cina. Kami badé ngiringan konperénsi ieu sareng ngarepkeun ningali anjeun didinya!

Pos waktos: Jun-22-2021