AGS-8-8-10

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 10mm henteu dilapis

c96e8fe1cdb0427711c80b78d783b1b

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 1mm dilapis

0c9ff27ddf4b8fd3718ebbd3e291ea9

Kristal AgGaS2 8 * 8 * 1mm dilapis

Data pangiriman

Ékspérimén ieu nganggo a Kristal AGSkalayan ukuran 8 * 8 * 1mm sareng ukuran 8 * 8 * 0.4mm (Theta = 39deg.; Phi = 45deg.) anu biasa diterapkeun dina sistem ultrafast. Tina kurva urang tiasa ningali éta sateuacan ngalipet transmisi (ukuran unsur 8 * 8 * 10mm) tina 1um dugi 8um rata-rata T> 70%. Saatos palapis ieu ditujukeun pikeun dianggo dina ultrafast, transmittance tina 0.8um-1um mangrupikeun paningkatan anu ageung sareng data ieu tetep T> 90% ti 1um dugi ka 6um.

1-8um henteu dijilid
%
Dilapis 1-1.8um
%
Dilapis 1,8-6um
%
5008fef53df435731a9803ef5aef7ce
2a731736a8212e28980282dbdd31c01
a7bf0511ca56ea5eb8d69c337a7e9c5

Museurkeun diajar langkung seueur ngeunaan kristal AgGaS2 kami?

Pos waktos: Mei-28-2021